Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، سرهنگ محمدعارف سپهری جانشین فرماندهی مرزبانی استان کردستان گفت: دستور شلیک به سمت فرد یا افرادی به ویژه کولبرها را کسی صادر نکرده و نخواهد کرد، بلکه قانون‌گذار در قانونی تحت عنوان قانون به‌کارگیری سلاح برای مامورینی که مجاز به حمل اسلحه هستند شرایطی را تعیین کرده که تحت آن شرایط در درون یا خارج شهر و در مرزها مجاز به استفاده از آن هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرهنگ سپهری یکی از مواد به‌کارگیری اسلحه را این‌گونه برشمرد و بیان کرد: یکی از قوانین مرتبط با استفاده از اسلحه ورود به نوار مرزی است و یکی از مکان‌هایی که قانون‌گذار اجازه استفاده از اسلحه را به مامور می‌دهد برای توقیف وسیله نقلیه و دستگیری افراد در مرزهاست.

وی اظهار کرد: قانون به‌کارگیری سلاح به مامورانی که متولی کنترل مرز هستند این امکان را می‌دهد که طی شرایط و ضوابط مشخصی از اسلحه استفاده کنند.

جانشین فرماندهی مرزبانی کردستان تردد غیرمجاز و فروش غیرقانونی اسلحه و مهمات را در مرزها یکی از شرایط به‌کارگیری سلاح دانست و تاکید کرد: نه‌تنها در ایران، بلکه در هیچ کشوری اجازه تردد غیرمجاز در مرزها وجود ندارد، زیرا کنترل مرز یک اصل است که باید انجام شود.

وی عنوان کرد: همان‌گونه که مستحضر هستید، در اکثر نقاط نوار مرزی جمهوری اسلامی ایران، در آن سوی مرزها، ناامنی حاکم و ممکن است ناامنی از آن سوی مرزها به کشور ما نیز وارد شود. لذا تشخیص این امر که در میان ترددها و پستی و بلندی‌ها و در ارتفاعات صعب‌العبور مرزی چه کسی و با چه نیتی قصد عبور از نوار مرزی را دارد بر عهده مرزبانان است.

به گفته جانشین فرماندهی مرزبانی استان کردستان، قانون‌گذار معابری را تعیین کرده و خارج از آن محدوده هرگونه تردد و مبادله و تجارتی غیرقانونی خواهد بود. لذا از آنجا که مرزبانان موظف به کنترل مرزها هستند، چنانچه در شرایط تعیین‌شده از سوی قانون‌گذار اقدامات لازم را انجام ندهند و از سلاح خود برای کنترل مرز استفاده نکنند، باید در قبال قانون‌گذار پاسخگو باشند زیرا این یک تکلیف است و باید مامور در چهارچوب قوانین تصویب شده از سوی قانون‌گذار رفع تکلیف کند.

وی با تاکید بر این موضوع که مرزبانان به هم‌وطنان خود و به ویژه کولبرها شلیک نمی‌کنند، گفت: اگر بدانیم فردی مسلح نیست و از کولبران و هم‌وطن مرزنشین ما هستند قطعا به آن‌ها شلیک نخواهیم کرد و چه بسا بسیاری از مرزبانان ما به خیال اینکه کسی که در حال عبور از مرزها بوده و کولبر است و از هم‌وطنان ماست به او شلیک نکرده‌اند و به دلیل اینکه جان مرزنشینان ما به خطر نیفتد، جان خود را از دست داده‌اند. این موضوعی است کە همە سازمان‌ها و نهادهای امنیتی در جریان آن قرار دارند و موضوعی قابل اثبات است.

سرهنگ سپهری در ادامه در خصوص آمار کولبران و مرزنشینان عنوان کرد: تا زمانی که بازارچه‌های موقت مرزی فعال بودند در سطح استان حدود ۲۰ هزار دفترچه کولبری که همگی از اتباع مرزنشین بودند، برابر مقررات آن زمان صادر شده بود.

به گفته وی، بیش از ۸۰ درصد از شهدای مرزبانی به دلیل عدم نبود راه مناسب و امکانات و زیرساخت‌های لازم در مسیر رسیدن به مراکز درمانی جان خود را از دست داده‌اند.

کد خبر 542498 برچسب‌ها مرزباني كولبر حوادث ایران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: مرزباني كولبر حوادث ایران قانون گذار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۴۹۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، وحید زمان زاده افزود: در صورت خلا مراکز درمانی از نیروهای پرستاری، این مساله لطمه بزرگی بر پیکره سلامت کشور وارد خواهد آورد، مصداق این‌موضوع، افزایش استعفای پرستاران از مراکز درمانی است که به طور مستقیم سلامت مردم را نشانه گرفته است.

بیشتر بخوانید: لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران به کجا رسید؟

وی گفت: امروز ضروت توجه به خواسته های پرستاران، از مرز درخواست های شخصی یا پیگیری های صنفی در سازمان نظام پرستاری و سایر نهادهای پرستاری عبور کرده و در صورت ادامه این شرایط بحرانی، سلامت مردم به خطر خواهد افتاد.

زمان زاده افزود: تنها راه بازگشت و ترغیب پرستاران جهت ماندگاری در مراکز درمانی، فارغ از بوروکراسی های اداری، توجه اورژانسی به مشکلات معیشتی و قانونی پرستاران به صورت ویژه و آن طور که مورد نظر قانون و خود پرستاران در زمینه های مختلف مانند تعرفه گذاری خدمات پرستاری، فوق العاده خاص با بالاترین ضریب، تبدیل وضعیت و…، است.

وی خاطر نشان کرد: باید مسئولین در قوای سه گانه برای حفاظت از سلامت و رفاه مردم که بنیادی ترین هدف حاکمیتی است، پرستاری را به صورت اختصاصی در نظر بگیرند چرا که در صورت عدم تغییر نگرش ها نسبت به مقوله پرستاری و مراقبت، دچار بحران بزرگی در حوزه سلامت خواهیم شد و تاخیر در این موضوع عواقب جبران‌ناپذیری را به همراه خواهد داشت که مسئولان خدوم در دولت باید جوابگوی آن باشند.

زمان زاده افزود: امیدوارم دلسوزان نظام‌سلامت چشمان خود را شسته و با یک نگاه منطقی تر و معقولانه تر به مساله مسائل رفاهی و معیشتی پرستاران که از عوامل اصلی مهاجرت پرستاران می باشد، ورود نمایند زیرا آیندگان اعمال ما را به بهترین شکل، تحلیل خواهند کرد و این آینده خیلی دور نیست.

کد خبر: 1228954 برچسب‌ها پرستار

دیگر خبرها

  • توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است
  • افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است
  • فرار ناکام ده‌ها مرد اوکراینی از مرزها برای اجتناب از جنگ
  • قتل برادر با شلیک گلوله/ کشف میلیاردها تومان چک خون‌آلود در جیب مقتول
  • تکذیب مسدود شدن گذرگاه های فراه و نیمروز
  • افزایش استعفای پرستاران سلامت مردم را نشانه گرفته است
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز جوار کارگاهی در دستور کار سازمان فنی‌وحرفه‌ای است
  • طالبان هیچ‌گونه قاعده و قانونی در حوزه مرزبانی ندارد
  • وحیدی: اجرای طرح انسداد مرزها در حال پیگیری است
  • بازارچه‌های مرزی پیراحمد و شیخ سلو در چالدران راه‌اندازی می‌شوند